Selecteer een pagina

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Op alle online bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing waarin we beschrijven wat uw en onze rechten en plichten zijn. Wij willen hiermee het gebruik van onze webshop zo makkelijk mogelijk te maken.

Wie zijn wij
Welter
De Kempenaerstraat 26, 2341 GM, Oegstgeest
071-7370236
info@welteroegstgeest.nl
KvK nr. 60305355
BTW nr. NL002080240B77

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief btw. De btw wordt apart vermeld bij het afrekenen. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. Prijsverhogingen tussen het moment van bestellen en het moment van leveren worden niet doorberekend.

Verzendkosten
Voor iedere bestelling betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van € 6,75. Wij versturen de bestellingen via PostNL. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verstuurd binnen Nederland. Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in onze winkel in Oegstgeest. Bezorging in Oegstgeest doen we zelf op de fiets en is gratis.

Levertijd
Als een betaling van een bestelling ontvangen is zullen wij ons best doen de artikelen zo snel mogelijk te leveren. Mits voorradig zullen de artikelen binnen 1-2 werkdagen bij u worden aangeboden. Mochten we een gewenst artikel niet binnen 7 werkdagen kunnen leveren dan zullen we contact met u opnemen. Indien gewenst kunt u de bestelling dan zonder kosten annuleren. Het betaalde bedrag zal binnen tien werkdagen aan u worden terugbetaald.

Annuleren van een bestelling
Bestellingen kunnen worden geannuleerd tot het moment van verzenden. U kunt uw bestelling annuleren door een email te sturen naar info@welteroegstgeest.nl. Van de annulering krijgt u van ons een bevestiging per email. Het betaalde bedrag zal binnen tien werkdagen aan u worden terugbetaald.

Terugsturen
Wij verkopen in de webshop alleen verse thee en koffiebonen. Deze producten hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Klachten
Als u klachten of opmerkingen heeft over onze producten, leveringen of service, dan kunt u ons hierover een email sturen naar info@welteroegstgeest.nl. U krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op 071-737 02 36.

Toepasselijk recht
Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.