Selecteer een pagina

Verzenden en terugsturen

Verzenden en terugsturen
Wij versturen de bestellingen via PostNL. Bestellingen kunnen ook worden afgehaald in onze winkel in Oegstgeest. Bezorging in Oegstgeest doen we zelf op de fiets en is gratis.

Verzendkosten
Voor iedere bestelling betaalt u een bijdrage in de verzendkosten van € 6,75. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verstuurd binnen Nederland.

Levertijd
Als een betaling van een bestelling ontvangen is zullen wij ons best doen de artikelen zo snel mogelijk te leveren. Mits voorradig zullen de artikelen binnen 1-2 werkdagen bij u worden aangeboden. Mochten we een gewenst artikel niet binnen 7 werkdagen kunnen leveren dan zullen we contact met u opnemen.

Annuleren van een bestelling
Bestellingen kunnen worden geannuleerd tot het moment van verzenden. U kunt uw bestelling annuleren door een email te sturen naar info@welteroegstgeest.nl. Van de annulering krijgt u van ons een bevestiging per email. Het betaalde bedrag zal binnen tien werkdagen aan u worden terugbetaald.

Terugsturen
Wij verkopen in de webshop alleen verse thee en koffiebonen. Deze producten hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden.